Monday, December 1, 2008

Hepy Birthday Kak Baby

This one ordered by NaD's fren, Mem Aluya. Mem nih dok kat Dubai sana nun, tapi sanggup gak order ngan kami demi untuk meraikan harijadi adinda terchentanya, Kak Baby. Cuppies ni kami buat delivery ke rumah adik Mem kat Subang. So Mem cuma dapat tengok gambar cupcake ni je la tapi tak dapat rasa sebab Mem berada nun jauh di negara pasir berdengungg.. hehehe. Takpe, nanti dah balik M'sia Mem bleh order lagi. Thanx for supporting Cuppylicious Cupcake!




3 comments:

Kakak Tiri

Cantiknya NaD. I love 'em.

Mwaaahhh.

Tak pe lah, belum rezeki I nak rasa cupcakes you :)

Ayah Sofea

Kak Nad, lapik meja tu sama la cam kat rumah kak yang...hehehe

 
Copyright © Nicely Feeling ~~More Than Just Party n Cakes! | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in