Wednesday, October 15, 2008

Happy Anniversary Cupcake for Izan & Rizal

Bulan ni byk pulak yg buat surprise utk org tersayang...dari para isteri untuk suami tercinta...semoga cinta dan kasih sayang mereka sentiasa bersemarak lebih2 lagi..bila sesekali kita buat surprise sempena hari bahagia...

Ok...cupcake kali nih order dari izan untuk suaminya sempena anniversary mereka..Happy Anniversary to both of you..semoga berbahagia hingga ke akhirnya. Ijan request same design dgn jud..tp sue ubah sikit2 utk kelainan...hopefully izan berpuas hati..

ini dia cupcake yg telah dideco...bila dah siap..nampak mcm kurang menarik...cam plain gitu...oleh kerana tak begitu puas hati...maka saya buat balik empat ketul yg tulis nama izan & rizal..

Setelah diubah...nampak ceria lah sikit...


baru puas hati...:D siap disusun dalam clear box


Ready for delivery...nak tau..masa anta cupcakes tu td...saya plak yg nervous:) jgn ngalahkan nervous sang isteri dah..hahaaaaa....

ok rizal..enjoy your cupcakes..and thank you izan for the order!

esok ada lagi cupcakes juga surprise sempena befday hubbynya..

8 comments:

me

emm..cup cake ni cantik sgt sampai sayang nak makan..rizal give me 1 cup but not yang da deco name and love2..nasib da yang lain..actuly i da time delivery tadi..romantik lorr..

sue cipot

lahaiii bile org nk buat supris kat ai pulak nie... ai nak jugak yg ada shinchannnn....

ai nak jugaakkkkkkkkkk

Wansu & NaD

me....mmg lomantik maaaaa....saya pon nak laa gitu jugak..sapa sudi mau buat utk saya...

sue...soh cik nak bawak cuppies sinchan time gathering...konon2 surprise...tp ckp siang2..hahaa

sue cipot

hehehee i like ur idea lah sis.. muahahhaa

NaD

hello wansu, u slalu eja nama i salah ok. cik nad bukan cik nak. i tanak pape. huhuh!

wansu

ha aaa...laa..tak pasann....ya ampunnn...!!! :))

Anonymous

Hello,

Izan means shit in Moroccan. I'm sorry to say that!

 
Copyright © Nicely Feeling ~~More Than Just Party n Cakes! | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in