Tuesday, October 7, 2008

Cartoon: Ben10 Cupcakes

Ben 10????? aiyaa..cemana nak lukihhh nii...tak retii maa...hahaaa...apa lagi..idea kalo tak pandai nak draw...maka print gambar cam ni lah..hampir terlupa nak upkan entry nih...dek kebizian di akhir ramadhan ni....

my friend ordered this ben10 cupcake to celebrate belated befday of her boys..Amirul & Afiq..



kelaka tak...di sebalik kemachoan karekter BEN10 tuh..tetiba ada clown kat situ...tak pe lah....nama pon birthday kan..heheh..

ok rahmah..thanks for your order...!!! hope your son like it!!

5 comments:

AQisH

kalau arash nampak nih..musti meloncat² nak..dia suka sgt si ben10 ni la..

Wansu & NaD

kite tak de anak laki...tak tau pon ben10 tuh sebelum nih...;)) pernah laa dengar...tp rupa bentuk katun nye..tak tawww...hahaa

eita_tks

Nie kalo amir tgk sama...jeles dia nie...mak lang dia buat cupcake Ben 10. Amir nak jugakkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!

naTamieR

Thanks a lot Wan.... your cuppies memang sedap & comel...tak sempat tunggu esok dh habis time i bawak balik tu jugak...ish..ish..ish..

Anak2 I tengok bukan main lagi...tak bagi kitaorang (laki bini) makan dia 2 orang aje bolot...

Wan, I upload gamba cuppies kat dlm FB I....sume kengkawan I tanya siapa yg buat...heheheh...ada tu sampai nak order jugak the cuppies....hopefully lepas ni wan dpt panggillan dpd kawan2 I la pulak....

Wansu & NaD

cantek lah rahmah...suka betul laa dengar bila anak2 u suka...itu kalo dpt draw ben10 betul2 lagi syok tuu..tp tuh lah...saye budak baru belajar...ihikss...

 
Copyright © Nicely Feeling ~~More Than Just Party n Cakes! | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in