Friday, November 14, 2008

Simple Design




siapa kata cake hanya apabila ada acara tertentu saja..? buktinya...byk kali juga saya terima tempahan daripada penggemar cake yg saja tempah cuppies utk makan-makan tanpa ada acara khusus

Cuppies nih kak nas order saja nak makan2...katanya masa party ari tuh tak puas makan...so design nye simple2...kebtulan kakak zack pon nak jugak...15ketui je..juga utk saja2 nak makan..so tompang skali laa...satu design utk dua kotak tu..

2 comments:

mokcu

salam..
kak wan su,nk tnyela..
kalu nak blaja wat deco ngn akk berape ye kosnye?kat mana boleh blaja?
and kalu nak tempah cupcake ni harga di camane?

Wansu & NaD

salam mokcu..alaa...ilmu akak masih kurang laa utk mengajar org...ada org lebih pandai dan byk pengalaman ada wat class...akak pon masih belajar jugak...bukan kedekut ilmu..cuma rasa ilmu masih kurang dan tak seberapa...

kalonak tempah..kat bhg kanan ada price list..

 
Copyright © Nicely Feeling ~~More Than Just Party n Cakes! | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in